Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu tarafından, araştırma kültürünü geliştirmek adına, “Predatör (Şaibeli/Yağmacı/Avcı) Akademik Faaliyetler” ile ilgili Konferans düzenlenecektir.

Tüm akademik personelimiz davetlidir.

Tarih: 28.03.2019

Saat:  11.00

Yer:    Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonu

Konuşmacı: Prof. Dr. Burhan ÖZKAN

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

“Son Bir Yılda WOS Indexli Q1 Sınıfı Dergilerde Yayınlanan Bilimsel Çalışmaların Paylaşım Paneli” ve “Hemşirelik Uygulama ve Araştırma Merkezi Tanıtım Konferansı” – (27/12/2018)

Üniversitemiz Araştırmaları Geliştirme ve Koordinasyon Kurulu, Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu tarafından, araştırma kültürünü geliştirmek adına, “Son Bir Yılda WOS Indexli Q1 Sınıfı Dergilerde Yayınlanan Bilimsel Çalışmaların Paylaşım Paneli” ve “Hemşirelik Uygulama ve Araştırma Merkezi Tanıtım Konferansı” adlı etkinliklerin düzenlenmesi planlanmıştır. Katılımlarınızı saygılarımızla arz ederiz.

Tarih: 27 Aralık 2018

Saat:  13.15

Yer:    Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonu

Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu

Hemşirelik Fakültesi, “Editörle Buluşma” Söyleşi Duyurusu (20/12/2018)

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu (AGEK) tarafından “Uluslararası Hakemli Kadın Hastalıkları ve Anne Çocuk Sağlığı Dergisi” ve “Uluslararası Hakemli Hemşirelik Araştırmaları Dergisi” baş editörü Prof. Dr. Ümran SEVİL’in konuşmacı olarak katılacağı bir Söyleşi düzenlenmektedir.

Söyleşi, 20 Aralık 2018 Perşembe günü, saat 14.00’de Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

İlgilenen tüm akademik personel ve öğrencilerimiz davetlidir.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ

Metaanaliz Kursu afişi
AGEK 1. Etkinlik Poster

Hemşirelik Fakültesi Araştırma Geliştirme Komisyonu Etkinliği (06/12/2019)

Değerli Öğretim Üyeleri,
Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu tarafından, araştırma kültürünü geliştirmek adına, “Son Bir Yılda Wos İndeksli Q1 Sınıfı Dergilerde Yayınlanan Çalışmaların Paylaşımı” adlı Panel düzenlenecektir.
Tüm akademik personelimiz davetlidir.

Tarih: 06.12.2019
Saat:  14.00