Prof. Dr. Ömer Civalek’e 2017 YÖK’ten Üstün Başarı Ödülü

Üniversitelerdeki bilimsel araştırma ile gerçekleştirilen çalışmaları, projeleri, tezleri ve topluma hizmet faaliyetlerini teşvik etmek amacıyla, Yükseköğretim Kurulu tarafından bu yıl ilk kez hayata geçirilen “Üstün Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı tarafından verilen ödüller, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi’nde YÖK tarafından düzenlenen “2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni”nde gerçekleştirilen programla sahiplerine verildi.

3 adet Üstün Başarı Ödülü verilen törende Üniversitemizde ödül kazandı. İnşaat Mühendisliği bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr.  Bekir Akgöz ve tez danışmanı Prof. Dr. Ömer Civalek, Fen ve Mühendislik alanında katı cisimler mekaniği üzerine yaptıkları doktora tezi ile ödüle layık görüldü.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal’dan Öğretim Üyelerine Teşekkür.